Kundtjänst

Här får du svar på våra vanligaste frågor. Läs igenom våran FAQ innan du kontaktar oss. Har du fortfarande inte fått svar på dina frågor? Kontakta oss eller kom in i butiken så hjälper vi dig.

Vanliga frågor och svar

Lägg till så många artiklar du vill i din kundvagn när du surfar i vår butik. När du vill fortsätta med beställningen - gör det genom att gå till kundvagnen och klicka på "kassan". Följ instruktionerna  med leveransinformation och välj betalningsmetod för varorna - vi skickar ditt paket inom 1 arbetsdagar.Vårt supportteam hjälper dig gärna när som helst!

Du kan välja önskad betalningsmetod i kassan. Vi accepterar säkra betalningar via kreditkort, betalkort och PayPal. 

Kontant vid avhämtning i butik möjligt.

Fraktdestinationer: 

Vi levererar inom Sverige. 

Leveranstider: 

Lokala beställningar tar 1-2 arbetsdagar att levereras till dig och vi skickar inom 1 arbetsdagar. Leveranstiden kan variera beroende på plats, leveransmetod och andra faktorer. 

Hela priset visas i kassan.

Vill ni ändra en order så ska ni kontakta oss så snart som möjligt via e-post:info@collectionofbrands.neteller telefon +46 8 29 75 55 så hjälper vi er.

Din 100% tillfredsställelse är viktig för oss.  Vi erbjuder en 30-dagars retur- och utbytespolicy. 

Om en produkt skadas eller var felaktig vid leveransen erbjuder vi 100% återbetalning. 

Vi har en 30-dagars retur- och utbytespolicy, sedan dagen varan mottogs. För att vara berättigad till retur måste varor vara oöppnade, oanvända, oskadade och åtföljas av inköpsbevis.

För retur, vänligen maila info@collectionofbrands.net med ämnet "Returer" och inkludera ditt beställningsnummer, namn och anledningen till returen.

Ni kommer att få instruktioner om vart man ska skicka sin retur.  Vi rekommenderas starkt att begära bevis på porto när ni returnerar varor för att undvika situationer med "förlorade paket".

Observera att kunden är ansvarig för fraktkostnader för returnerade varor. När returnerad artikel mottas och inspekteras får kunden ett bekräftelsemeddelande som meddelar status för återbetalningen. Om återbetalningen godkänns kommer den att behandlas och en kredit tillämpas automatiskt på kundens kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod strax efter.

Besök oss

Collection of Brands

Vi finns i Sollentuna Centrum
Öppettider:
Kundtjänst:

Mån-Fre:10.00-20.00
Helger & helgdagar: Stängt
Chatt: övrig tid

Butiken:

Mån-Fre:10.00-20.00
Lördag: 10.00-18:00
Söndag: 10.00-18.00